LRV-Skals Håndbold er en selvstændig håndboldklub i et samarbejde mellem idrætsforeningerne i Løvel, Rødding og Skals. Samarbejdet gælder både for børn, unge og voksne. Bestyrelsen tæller 6 medlemmer heraf 3 medlemmer, der hver især er kontaktperson til moderforeningen.
LRV-Skals Håndbold tilbyder træning og turnering indenfor rækker lige fra U6 til seniorer. Der tilstræbes træning for de fleste hold 2 gange ugentlig – én gang i Skals hallen og én gang i Løvel hallen. Der deltages ligeledes i forskellige turneringer og stævner. I LRV-Skals Håndbold sætter vi det sociale miljø og tætte samarbejde højt. Derfor vil der i løbet af sæsonen blive afholdt forskellige klubarrangementer som klubaften med fællesspisning, "et brag i hallen" samt jule- og sæsonafslutning.

Der er tilknyttet mange frivillige trænere og forældre, som er uundværlige for klubben, og der arbejdes løbende på at tilbyde forskellige kurser til trænere m.fl.


Vi byder alle spillere, forældre, trænere og frivillige velkomne klubben! Kontakt gerne bestyrelsen, hvis du har kommentarer eller er interesseret i at være med.

 

Nyheder

 • 10   marts 2018

  Fællesspisning, generalforsamling samt afslutning i LRV-Skals Håndbold

  Se her... D.6 April kl.17.30 Afholder vi kombineret fællesspisning, generalforsamling samt... Læs mere
 • 17   august 2017

  Håndboldsæsonen ligger lige om hjørnet!

  LRV-Skals har opstart for U10 og opefter i uge 35.Opstart for U6, U8 er i uge 40. Damer og... Læs mere
 • 04   april 2017

  Dagsorden - Ekstraordinær generalforsamling i LRV-Skals Håndbold

  Til orienteringLRV-Skals bestyrelse skal bestå af 6 medlemmer. Vi skal i år have valgt 3 til... Læs mere
Gå til toppen